ArusLagu

Dj Leda Lede - Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Dj Viral Tiktok Slow Angklung Remix. dj-leda-lede-ora-tak-getuni-ora-tak-tangisi-dj-viral-tiktok-slow-angklung-remix.mp3 JANGAN LUPA UNTUK CANTUMKAN LINK VIDIO ORIGINAL NAMA SAYA DI CHNNEL ANDA. DJ Lupakanlah Semua Kenangan ini Judul Lagu.

Download Lagu MP3 :

Download MP3 [9.14 MB]

Judul: dj leda lede - ora tak getuni ora tak tangisi dj viral tiktok slow angklung remix
Durasi: 6:31 Minutes
Size: 9.14 MB
Diputar: 29296

Aku isih wedi mbok larani Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Ora tak getuni ora tak tangisi Lungamu neng endi aku ora nggoleki Wes kadung kelaran atiku ra karuan Wes bubrah kahanan rosoku uwis ilang Wes lalekke wae aku ora nggondheli Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni Salahmu dewe biyen kowe wes ngelarani Ati leda lede saiki kowe pengen aku bali Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Atiku iki wes kadung loro Wes dadi kebacut ilang roso Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono Atiku wes kanggo uwong liyo Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone Leda lede lungo teko sak penake Sepurane atiku wes du nggo kowe Aku biyen mbok siakke saiki manut dalane Aku kowe du jodone SafiraInema ledalede DjSantuy OratakgetuniOrataktangisi Follow us Facebook. DJ Lupakanlah Semua Kenangan Ini Hancurkanlah Semua Mimpi Mimpi Judul Vidio. BILA MANA KETAHUAN SAYA TIDAK SEGAN UNTUK MEREPORT CHNNEL ANDA.

Dj Leda Lede Angklung Viral Full Album

Thanks For Support RakaRemixer Note DILARANG MENGREUPLOD LAGU KAMI YANG BELUM TAYANG 1 MINGGU DI CHANNEL KAMI. Official Music Video from Safira Inema Leda Lede Songwritter by Danang Danz Arrangement by DJ Uduk Videographer by Freestyle Maska Music Records Lungomu Ninggal Kenangan Lusiana Malala. Remember Of Today Pencipta. Subcribe Chanel Maska Record s.

[9.14 MB] of download lagu dj leda lede - ora tak getuni ora tak tangisi dj viral tiktok slow angklung remix mp3

Remember Of Today Pencipta. Subcribe Chanel Maska Record s. DJ ORA TAK GETUNI ORA TAK TANGISI LEDA LEDE TERBARU 2020 Artis. Pergi Hilang Dan Lupakan Penyanyi.